Konsultuojame: I—V 11:00—16:00   Kontaktinė informacija Kontaktai    Atsiskaitymo būdai Atsiskaitymas    Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas    Užsakymo būsenos tikrinimas Užsakymo sekimas   Užduoti klausimą Užduoti klausimą
 
 

Privatumo politika

El. parduotuvėje reBuild.lt naudojama saugaus ryšio SSL (angl. Secure Socket Layer) technologija, kuri tretiesiems asmenims neįskaitomu formatu perduoda Pirkėjo duomenys Pardavėjui. Taip apsaugomi Pirkėjo asmeniniai duomenys nuo praradimo, neteisėto jų panaudojimo ar kitų grėsmių. Perduodami duomenys yra šifruojami GeoTrust SSL Atidaroma naujame lange sertifikatu. Papildoma informacija apie duomenų saugumą pateikta Taisyklėse.


Valstybinės duomenų apsaugos inspekcija UAB RBLD yra registruota LR asmens duomenų valdytojų registre Atidaroma naujame lange (duomenų valdytojo kodas P4402) ir jai suteiktas asmens duomenų valdytojo statusas. Pirkėjų duomenys tvarkomi laikantis galiojančių LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo (VŽ. 2003, Nr. 15-597) direktyvų.


Parduotuvės personalas nei raštu, nei telefonu, nei jokiais kitais būdais neprašo Pirkėjo prisijungimo duomenų, slaptažodžių ar bet kokios kitos informacijos, dėl kurios panaudojimo Pirkėjui gali būti padaryta finansinė ar bet kokia kita žala. Parduotuvėje saugomi jūsų prisiregistravimo duomenys neatskleidžiami jokiems tretiesiems asmenims (išskyrus duomenis būtinus pirkiniams pristatyti). Bet kuriuo metu jūs turite teisę nemokamai gauti informaciją apie jūsų pateiktus ir išsaugotus duomenis, juos keisti, blokuoti ar prireikus net ištrinti. Dėl šios paslaugos kreipkitės į mus kontaktuose nurodytu el. paštu.


Parduotuvės Pirkėjai prisijungimo prie el. bankininkystės sistemų duomenis įveda e-bankininkystės sistemos puslapiuose, todėl Pardavėjui ši informacija neprieinama.

Slapukų naudojimo politika

Slapukas (cookie) — tai nedidelė teksto dalis, siunčiama į naršyklę svetainės, kurioje lankotės. Jį naudojant svetainėje atsimenama informacija apie apsilankymą, pvz., pageidaujama kalba ir kiti nustatymai. Todėl kitas apsilankymas gali būti paprastesnis, o svetainė jums naudingesnė. Slapukai atlieka svarbias funkcijas. Be jų negalėtumėte taip efektyviai naudoti žiniatinklio. Slapukus naudojame įvairiais tikslais: kad rodytume jums prekes, fiksuotume užpildytos užklausos formos turinį, suskaičiuotume, kiek lankytojų apsilanko puslapyje, padėtume prisijungti prie asmeninės paskyros ir t.t. Jūs galite bet kuriuo metu atmesti ar priimti Parduotuvės siunčiamus slapukus aktyvuodami atitinkamą jūsų naršyklės nustatymą. Informaciją apie veiksmų seką, kurią būtina atlikti norint aktyvuoti ar išjungti slapukų priėmimą naršyklėje, galima rasti jūsų naudojamos interneto naršyklės svetainėje. Nepamirškite, kad ištrynę mūsų slapukus negalėsite naudotis kai kuriomis Parduotuvės galimybėmis.

Vertindami Jūsų privatumą ir mums pateikiamus asmeninius duomenis. Žemiau pateikiame detalią informaciją apie tai kokie Jūsų asmeniniai duomenys ir kokiems tikslams yra naudojami. Jei kyla klausimų ar turite pastebėjimų kreipkitės į duomenų apsaugos pareigūną el.paštu:

Kokius duomenis renkame?

Jums įsigijus prekę iš reBuild.lt elektroninės parduotuvės, sudarome pirkimo-pardavimo sutartį, o jos įgyvendinimui reikalinga minimali informacija yra Jūsų vardas, pavardė, tel. nr., el. pašto adresas ir pristatymo adresas. Jūsų kontaktai yra reikalingi tam, kad informuotume apie užsakymo eigą ir kitiems su užsakymu susijusiems klausimams. Ši asmeninė informacija yra reikalinga tik konkrečiai sutarčiai sudaryti ir įgyvendinti.

Siekdami, kad naršymas el. parduotuvėje būtų patogus ir efektyvus, o aktualias prekes rastumėte kuo greičiau, saugome:

  • Jūsų pirkimų ir veiksmų interneto svetainėje istoriją;
  • Naudojamo įrenginio IP adresą;
  • Jūsų patogumui papildomai komentaruose galite pateikti tokią informaciją: prekes atsiimančių trečiųjų asmenų kontaktinę informaciją. Šie duomenys nėra privalomi ir yra skirti tik patogesniam naudojimuisi „rebuild.lt“ teikiamomis elektroninės parduotuvės paslaugomis.

Kokių duomenų nerenkame, nesaugome ir nesiejame su asmeniu?

Vykdydami savo tiesioginę veiklą ir bendraudami su Jumis, mes tikrai:

  • nerenkame ir nesaugome Jūsų naršymo trečiųjų asmenų tinklalapiuose istorijos;
  • neperduodame jokių su Jūsų naršymu mūsų tinklalapyje susijusių duomenų, iš kurių būtų galima nustatyti Jūsų asmenį.

Jūsų asmens duomenis mes naudojame išskirtinai tam, kad patobulintume mūsų teikiamas paslaugas ir kad jos kuo labiau atitiktų jūsų poreikius ir įpročius. Taigi, asmens duomenis renkame, kad:

  • palengvintume Jūsų apsipirkimą mūsų elektroninėje parduotuvėje;
  • pasiūlytume būtent Jums aktualias prekes.

Kaip saugome ir tvarkome asmeninius duomenis?

Naudodami organizacines ir technines priemones užtikriname, jog Jūsų pateikiami asmeniniai duomenys būtų apsaugoti nuo bet kokių neteisėtų veiksmų: asmens duomenų pakeitimo, atskleidimo ar sunaikinimo, asmens tapatybės vagystės, sukčiavimo.

Mūsų vidinė organizacinė sistema sukurta taip, kad su Jūsų asmeniniais duomenimis galėtų susipažinti ir juos tvarkyti tik tie asmenys, kurie turi įgaliojimą.

Mūsų interneto svetainė yra apsaugota pagal saugumo protokolą, kuris remiasi duomenų kodavimo sistemos sertifikatu (SSL). Tokios parduotuvės internetinio adreso užraše yra raidė „s“: „https://“.

Kaip prisidėti prie savo duomenų tvarkymo?

Asmeninius duomenis renkame ir naudojame skaidriai ir sąžiningai, todėl mums svarbus Jūsų indėlis į duomenų tvarkymą. Jūs galite dalyvauti savo asmens duomenų tvarkyme šiais būdais:

  • koreguoti, taisyti, keisti savo asmens duomenis asmeninėje paskyroje;
  • kreiptis į mus su prašymu ištaisyti Jūsų asmens duomenis tuo atveju, kai susipažinę su asmens duomenimis Jūs nustatote, kad duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs;
  • kreiptis į mus su prašymu sunaikinti asmens duomenis, jeigu susipažinę su savo asmens duomenimis Jūs nusprendžiate, kad: (i) Jūsų asmens duomenys nėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriais jie buvo renkami arba kitaip tvarkomi; (ii) norite atšaukti savo sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis; (iii) Jūsų asmens duomenis tvarkome neteisėtai;
  • nesutikti, kad Jūsų asmeniniai duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais;
  • kreiptis į Valstybinę asmens duomenų apsaugos inspekciją, kuri atlieka asmens duomenų tvarkymo priežiūrą.

 
Jūsų apsipirkimo saugumą garantuoja:
Secured by Comodo PositiveSSL  Saugu Pirkti patikimumo sertifikatas  eShops.lt auksinis narys
1. Krepšelis → 2. Užsakymas → 3. Apmokėjimas
Krepšelis tuščias
 Pristatymas visoje Lietuvoje nemokamas (iki 30 kg). Suma: 0.00 € 
Turite klausimų dėl užsakymo? Turite klausimų dėl užsakymo? Maloniai prašome skambinti mums tel. 8 674 90770
Informacija apie atsiskaitymo būdus Informacija apie atsiskaitymo būdus